שילשולים ובדיקה שעשיתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2024 | 09:57 | מאת: אודליה

שלום ד"ר עשיתי ב. צואה שאמרת לי לcdt הם לא ידעו שצריך אישור מרופא זיהומולוג וגם נתנו לי מבחנה לבנה עשיתי בבוקר צואה גושים כאלה עם מלא ריר חום מלא ריר ואז אמרו לי במרפאה תעבירי את זה לכוסית אדומה העברתי רק גוש אחת כי כל השאר כבר נדבק ונהיה מים ואז האחות אמרה לי שזה בסדר ושלחו את זה זה טוב מקווה שכן כי שבדקתי בעוד מקומות אין הנחיות מיוחדת לזה

23/07/2024 | 14:21 | מאת: אודליה

הם דחו לי את הבדיקה כי רק גסטרו יכול לאשר מה עושים

שלום אודליה, אז תבקשי אישור מגסטרו. הרבה בריאות אפי

24/07/2024 | 06:19 | מאת: אודליה

גם היום בבוקר וגם אתמול בלילה קר לי ממש כאבים בכליות גם כואב ממש בקיבה צרבות איומות ומלא גזים וכאבי בטן מקווה שיכניסו אותי לגסטרו היום כמעט ולא אוכלת כלום

מנהל פורום מחלות זיהומיות