דוקטור חושש להדבק בhiv בעקבות מקרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2024 | 15:21 | מאת: דין

דוקטור אפי התנשקתי עם מישהי ואני חושש במהלך הנשיקה יצא לה מעט דם מהחניכיים בכמות קטנה כמו 2 טיפות דם וזה בא במגע עם הפה שלי ויכול להיות שגם בלעתי את זה ואני לחוץ מאוד 1.היית נלחץ ממקרה שכזה דוקטור ? או שהסבירות לhiv ממה שתארתי לך להדבקה כל כך קטנה שהיית מתעלם ממנו ? 2.צריך לפנות לבית חולים בעקבות המקרה לטיפול מונע או להבדק ?מה עושים

שלום דין, לו לי היה קורה מקרה כמו זה המתואר בשאלתך לא הייתי נלחץ ממנו ולא הייתי טורח להגיע לבית חולים רק בגללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות