כאבים מתחת לציפורני הידיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2024 | 01:02 | מאת: נועה

שלום רב אני ממש אשמח לעזרתך הן ה4 שלי סובל כבר שבועיים מכאבים מתחת לציפורני הידיים. עולים למיטה כל לילה והסאגה מתחילה. הילד מתפתל מכאבים. כשהלכנו לרופא משפחה שיראה את הצפורניים ויתן כיוון מיד הבחין בפריחה בידיים וברגליים. כמו פצעים קטנים ושאל ממתי זה. אמרתי לו שזה התחיל יחד עם הכאבים בציפורניים. הוא נתן משחה בטקורטן למריחה על הפריחה ועל הכאבים בציפורניים אמר שאין לו תשובה לזה ואולי משהו פסיכולוגי. כששאלתי ממה הפריחה ישר אמר שהוא בטוח משחק בחול ובאמת יומיים שלושה הוא שיחק בחול בחצר בייתי (גרים במושב) ואז החל להתלונן. אנו מבינה ממה שאני קוראת כאן שיכולות להיות ביצי כינים תחת הציפורניים. למזלי הרב מאוד הוא לא כוסס אז הן לא הגיעו לקיבה. השאלה שלי היא איך להיפטר מביצים תחת הציפורניים? מה הטיפול שיכול לעזור לו? אנני אובדת עצות הילד כללילה סובל ומתפתל. בבקשה עזור לי.

שלום נועה, הטיפול שאני מכיר בלכלוך - כלשהו - מתחת לציפורניים היא קרצוף יסודי של קצות הציפורניים במברשת טבולה במים וסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות