קורונה עם חום 42- האם לנסוע לקבל טיפול בבית החולים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2024 | 01:06 | מאת: שרית

שלום, אני בת 38, עשיתי היום בדיקת קוביד שיצאה חיובית. אני סובלת כבר יותר משלושה ימים מחום גבוה של 42 ,כאבי ראש חזקים, כאבים בחזה, כאבי גרון, שיעול והזעה ללא הפסקה האם יש תרופה מומלצת שאפשר לקחת במצב זה להקל על התסמינים? האם לנסוע לקבל טיפול בבית חולים? כמה ימים צריך להישאר בבית במצב כזה?

שלום שרית, 1. קימות תרופות לטיפול ב'קורונה'. 2. אם את מרגישה שמצבך לא משתפר את יכולה לגשת לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות