שילשולים ובדיקה שעשיתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2024 | 11:10 | מאת: אודליה

שלום ד"ר זאות אני סליחה על החפירה עשיתי ב.צואה לפרזיטים עקב כאבי בטן יציאות רכות עם ריר חום כזה יצא חיובי לסמינולה אני ממש מפחדת אתה זוכר ד"ר שאמרת לי לעשות בדיקת cdt לראות עם זה לא כתוצאה מאנביוטיקה מרובה צריך לעשות או לטפל בסימנולה גם כואב לי כל הגוף וקר לי ממש ממה החיידק מגיע מה עושים האם לקחת אנביוטיקה לקחתי אנביוטיקה פעמיים החודש 1 לדלקת בשתן מקסוויט 2 לדלקת בשתן ציפרודקס מה עושים כואב לי הקיבה ממש

שלום אודליה, חיידק ה'סלמונלה' עלול גרום לשלשולים, אך לא בהכרח צריך לטפל בשלשול שנגרם מחיידק זה. הרבה בריאות אפי

24/07/2024 | 12:46 | מאת: אודליה

אז לא לטפל כי אני מפחדת לקחת אנביוטיקה ומצד שני אני מפחדת לא לטפל קר לי ובא לי להקיא ויש יציאות עם ריר לא שילשול מימי אלא יצאה רכה ואין תאבון

שלום אודליה, אם מצבך לא משתפר מומלצת בדיקה חוזרת ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

25/07/2024 | 13:38 | מאת: אודליה

הרופאה אמרה שאני אחכה כמה איזה 2 ימים ואראה אם אין שיפור היא נתנה לי אופלוקצין ל5 ימים זה מספיק הרוקי אמר לקחת אותו כשעה לפני האוכל אבל אני מפחדת לקחת כי יש לי מעי רגיש וכאבים בקיבה היום היה לי מעין שילשול עם ריר ירוק

25/07/2024 | 18:57 | מאת: אודליה

Salmonel. cul RESULT יצא גם חיובי מה זה

שלום אודליה, חיידק ה'סלמונלה' עלול גרום לשלשולים, אך לא בהכרח צריך לטפל בשלשול שנגרם מחיידק זה. הרבה בריאות אפי

26/07/2024 | 12:49 | מאת: אודליה

אני באישפוז כי היה לי צמרמורות ממש והרגשתי חום נתנו לי אנביוטיקה ציפורו- טבע משהו כזה ומאז אני כל שנייה משלשלת מסבירה להם שלא היה לי ככה מה עושים

26/07/2024 | 16:19 | מאת: אודליה

וצמרמורות ממש התחיל לי

שלום אודליה, דברי על כך עם הרופא/ה התורנ/ית שמטפל/ת בך באשפוז. הרבה בריאות אפי

28/07/2024 | 08:05 | מאת: אודליה

זה הגיוני ד"ר שהם לא מביאים לי טיפול ורק נוזלים במיון שהייתי לפני 3 ימים היה חום אני עדיין משלשלת ויש לי כאבים חזקים בכליות איזה אנביוטיקה מתאימה לזה ? זה לא הגיוני שיהיה לי מעל ל7 ימים שילשולים וקר לי ואין תאבון והם לא נותנים טיפול גם נראלי שהיה לי ריר שנגבתי בצואה

שלום אודליה, החזרת נוזלים (ואלקטרוליטים) מהווה את הטיפול החשוב ביותר בשלשול. הרבה בריאות אפי

29/07/2024 | 09:06 | מאת: אודליה

אתמול ד"ר הם לא הביאו לי נוזלים דקרו אותי מאה פעם ולא הצלחו היום אני משתחררת אחרי 3 ימים של נוזלים ב.דם תקינות אני מרגישה ממתי שהגעתי למיון אני משלשלת עשו לי ב. תרבית אין תשובה אני צריכה אנביוטיקה והם לא מביאים !!! אמרו גם אם יש לי סלמונלה אין טיפול !!!!! אז למה נשארתי כדי שיהיה לי יותר כאב בטן ושילשולים !!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות