אבעובועות רוח למבוגר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/10/2005 | 20:46 | מאת: +++++++++

לבעלי הן 30 יש אבועבועת רוח - מחלה כלכך מיותרת! בבקשה עזרו לי להקל עליו. אני כלכך סובלת לראות אותו סובל. זה כבר היום הרביעי מאז התפרצה המחלה והחום לא יורד מ39 מעלות. הוא סובל מאוד ועשיתי לו עכשיו במשך שעתיים רטיות רטובות על המצח שכל 5 דקות החלפתי לו כי הבד פשוט היה רותח. והחום לא יורד אני ממש אובדת עצות מה לעשות, האם בבית-חולים ייקלו עליו ולו במעט את הכאבים? כואב לו כל הגוף, אקמול ונורופן כרגע לא ממש מועילים. אני מקפידה שהוא ישתה הרבה. בבקשה לכל מי שיש עיצה שתעזור ולו במעט אשמח לשמוע.. האם כדאי לפנות לבי"ח? תודה ושהיה לכולם רק בריאות... אויי כמה שזה הכי חשוב בעולם!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום +++, 1. אכן אבעבועות רוח באדם מבוגר זאת מחלה מאד לא נעימה. 2. קיים טיפול ספציפי במחלה (תרופה בשם ACYCLOVIR) אך עתה- 4 ימים לאחר תחילת המחלה- ייתכן שזה כבר מאוחר להתחיל לתת אותה. 3. אם את רואה שמצבו לא משתפר, ובעיקר אם מופעים אצלו סמנים של דלקת ראות (שיעול, קוצר נשימה) כדאי לקחת אותו לבדיקת רופא/ה. 4. בינתיים רצוי להקפיד על שתיה מרובה ומתן טיפול להורדת החום ונגד הכאבים / גרד. הרבה בריאות אפי

18/10/2005 | 09:09 | מאת: +++++

ד"ר אפי, תודה לך. היום בבוקר אנחנו רואים קצת אור בקצה המנהרה... עבר ליליה מתיש אבל החום כבר לא גבוה אע"פ שיש לו עוד חום שנע בין 37-38. כמובן שהיינו אצל רופא בערב חג, אבל זה היה בבוקר ומשעות אחה"צ החום שלו עלה וסירב לרדת... אנחנו אופטיימים... תודה לך וחג שמח!

מנהל פורום מחלות זיהומיות