שייק פיירות וחשש מקילקול קייבה
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום ד"ר הלפרין אני נוהג לצרוך שייקים של פיירות אני קונה באייזה "דוכן" שיש שם מאיין "מכשיר עם ברז" שלטענת המוכר הוא מחליף את התכולה מדיי יום. לעומת זאת אני גם צורך שייק בדוכן שבו משתמשים בפיירות טריים ומכינים את זה "מול הלקוח". האם לפי דעתך המקצועית מומלץ יותר לקנות או לצרוך שייק ממקומות כגון דוכנים שמכינים את זה טרי במקום ולכן זה גם יכול לצמצם את האפשרות שהשייק יהייה "מקולקל" ויגרום לקילקול קייבה? תודה על תשובתך