אוכל וצלחת , דוקטור אפי אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/10/2024 | 15:01 | מאת: לינוי

במידה ובן משפחה שלא ידוע לי מתי שטף ידיים עם סבון. ובמקרה ונגע בחלק הפנימי של הצלחת ולאחר מכן הגיש בה אוכל, האם יש סיכון להדבקות בנגיפי צהבת או איידס? האוכל חומם מעט במיקרו אבל לא חימום ארוך .

שלום לינוי, הדבקה ב'איידס' או בצהבת B או C במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות