הרפס וביוץ-דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2002 | 20:03 | מאת: גלי

מיום שישי הקודם הופיע אצלי הרפס בפעם הראשונה באיזור המפשעה- לא ברור אם זה הרפס של אברי המין או של העור, כיוון שאינו באברי המין. מיום שני קיבלתי טיפול במישחה (זובירקס ) וכדורים (ולטרקס). השלפוחיות הפכו גלדים וכמעט כל הגלדים נפלו. אתמול והיום אני מורחת רק משחה אנטיביוטית. מכיוון שהיום יש לי ביוץ ואנחנו מנסים להכנס להריון- האם יש חשש להדבקה בעת קיום מגע מיני או לא?

שלום גלי, אם מדובר בהרפס של דרכי המין (ומשאלתך הדבר אינו ברור), והיום זה היום התשיעי לאחר הופעת השלפוחיות, ואם אין דחיפות מיוחדת להיכנס להריון דווקא החודש (כגון עקב יציאתו של בעלך לשליחות ממושכת בחו"ל במהלך השבועות הקרובים)- אני הייתי דוחה את נסיון הכניסה להריון לעוד חודש, ולו רק מחמת הספק שאת עדיין עלולה להדביק את בעלך בהרפס במהלך קיום יחסי המין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות