אכילת עוף לא מבושל בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/12/2024 | 20:09 | מאת: טל

היי, שבוע 17. הריון ראשון ואיתו החרדות :) אכלתי שיפוד עוף ולאחר מספר ביסים הבנתי שהוא ממש ממש רך כלומר לא מבושל מספיק. בנוסף הצבע שלו היה די ורוד. מצד שני הוא כן בושל על גריל כנראה שלא מספיק זמן. בהנחה ואני מרגישה טוב בשעות הקרובות אני עדיין חוששת מטוקסופלזמה או מחלות נוספות שיכולות לעבור דרך בשר חי. האם יש חשש לטוקסופלזמה עקב האירוע? תודה!

שלום טל, הסיכוי להידבק ב'טוקסופלזמה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות