פסודומוניאס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2002 | 01:43 | מאת: סשה

שלום רב מזה כ 13 שנים שוכן לו באוזניי חיידק הפסודומוניאס. עד היום כל מיני סוגי אניטיביוטיקה שאיני זוכרת את שמם מלבד זו שלקחתי לפני כחודש - סופראן שמכילה צפאלוספורינים, כמו גם וכל מיני גישות אלטרנטיביות החל מהומאופתיה קלאסית, שיאצו, דיקור, אוסתיאופתיה, עיסוי+נר הופי...ובטח שכחתי עוד כמה....לא הועילו דבר וחצי דבר. נוכחות החיידק גורמת להפרשה..לפעמים מימית לגמרי ולפעמים סמיכה צהובה ובעלת ריח רע...גירוד ולדעתי אף לירידה בשמיעה...מופיע בשתי האוזניים לפעמים לסירוגין. אני די חסרת אונים.....האם יש לך איזה שהוא רעיון? אודה לך מאוד.....

שלום סשה, לפני מתן תשובה הייתי רוצה לדעת בת כמה את, ואם את חולת סכרת. הרבה בריאות אפי

22/07/2002 | 23:30 | מאת: סשה

שלום אפי....תודה על התשובה המהירה.. אני בת 47 ואין לי סכרת.

מנהל פורום מחלות זיהומיות