חשש לליסטריה/זיהום מזון בהריון
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
היי, אני בהריון שבוע 19 ואכלתי אתמול כרוב טרי שמסתבר שישב במקרר שבוע לאחר שלקחו ממנו חתיכה (כלומר בפעם הראשונה נחתך לפני שבוע אבל לא השתמשו בכולו ולכן אוכסן במקרר בשקית עד אתמול בה נחתך שוב). האם יש חשש לזיהום מהירק גם ללא תסמינים מידיים של כאבי בטן או חום? אם כן מה עליי לבדוק/לבקש מהרופא?
שלום גלי, אין זה סביר שכרוב טרי (בישראל, בימים אלו) יכיל חיידקי 'ליסטריה'. הרבה בריאות אפי