עקיצת דבורה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2002 | 01:47 | מאת: סשה

הבקר בלכתי על החוף דרכתי על דבורה. הצלחתי להוציא את העוקץ והכאב כמעט נעלם. לקראת אחה"צ התחיל הכאב להתגבר וכף הרגל להתנפח, עכשיו היא נפוחה מאוד מאוד וכואבת לא פחות. עשיתי אמבטיה עם סודה לשתיה ומרחתי שמנים אתרים של עץ התה ואביס אלבה. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את הורדת הנפיחות והכאב? לא ידוע לי על רגישות לעקיצות דבורים אצלי. תודה רבה

שלום סשה, אני מניח שיש עוד דרכים להפחית את הכאב והנפיחות לאחר עקיצת דבורה אך אני לא הכתובת הנכונה כדי להאיר את עיניך בנושא. נסי את רופא המשפחה (שלך?). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות