שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2002 | 20:24 | מאת: מיכל

האם תינוקת יכולה לשרוט עד זוב דם? הם זה בכלל אפשרי? אם התינוקת מכניסה יד לאף או לפה וצובטת או שורטת יש סיכון? ואגב האם באופן כללי מגע של דם עם פצע סגור מעביר איידס חלילה או צהבות חלילה

שלום מיכל, אם לתינוקת יש צפרניים חדות והרבה כח היא יכולה לשרוט "עד זוב דם" (אבל אם זה קרה באמת- אפשר לברר בפשטות אצל האדם הנשרט). בקשר לשאלתך השניה- לא ידוע על העברה של איידס או צהבות לאחר מגע של דם עם עור שלם (ללא פצע פתוח). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות