איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2002 | 00:41 | מאת: אורית

ד"ר הלפרין שלום רב, בשבוע שעבר פניתי אליך בשאלה לגבי הידבקות באיידס במהלך עיסוי. סיפרתי שבמהלך עיסוי חשבתי כי איבר מינו של המעסה נגע באיבר מיני ואין לי מושג אם היתה פליטה של זרע או לא. ענית לי שהסיכוי להידבק כך הוא קלוש (ובפועל אפסי). שאלתי היא: אם נניח שהיתה פליטה של זרע (לא היתה חדירה) והזרע איכשהו כן חדר לגופי, מה הסיכוי להידבק? האם היית ממליץ לי לעשות בדיקת P,C.R? תודה מראש, אורית.

שלום אורית, עדיין הסיכוי נמוך מאד. לגבי כדאיות ביצוע הבדיקה- זו החלטה שלך (ושל הרופא שלך). אני אישית לא הייתי ממשיך ברור בכוון זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות