בדיקת איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2002 | 15:18 | מאת: סיגל

היכן ניתן לבצע בדיקת איידס באזור ת"א? במידה ונמצא חיובי, האם המידע עובר לקופת החולים של הנבדק או לגורמים נוספים חוץ ממשרד הבריאות אשמח לקבל טלפונים ומידע על שעות פעילות של מרפאה שעורכת בדיקות לגילוי איידס. (או לינק לאתר רלוונטי) תודה סיגל

29/07/2002 | 16:35 | מאת: boaz

hi there, you can do a simple blood test and anonamously in the israely aids task force , the address is no. 10 geula st . in tel aviv (ps it is faster than in the hospitals and you dont need to give any identefication you can find the telephon no. in144 or the yelow pages , good luck , boaz

שלום סיגל, נסי ב- 03-5100520 וב- http://www.aids.co.il הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות