סיכוי להחלמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2002 | 11:22 | מאת: אזרח מודאג

בהמשך להתכתבתנו הארוכה, רציתי לדעת מהי הפרוגנזה של טיפול בדלקת זיהומית כרונית הנגרמת ע"י קלמידיות, אוריאופלסמה, גונוריאה וטריכומונאס. מהן תרופות הבחירה בכל אחד מהמקרים? ידועים לי הסיבוכים האפשריים, ובכללם בעיית אי פוריות, אך הייתי רוצה לדעת אם ניתן בכל מקרה להפטר מהמחולל עצמו, גם לאחר תקופה כל כך ארוכה (מעל שנה)?

שלום אזרח מודאג, היות ואין לך הוכחה שהפרוסטטיטיס הכרונית ממנה, כך נאמר לך, אתה סובל- אני חושב שאתה מקדים את המאוחר כשאתה מייחס את מחלתך לאחד מהחיידקים הללו, ובוודאי כשאתה שוקל לקחת טיפול כנגדם (כאמור- אין לך כל הוכחה שאתה נדבקת באחד מהם!). אני ממליץ לך להמתין בסבלנות לפגישה עם האורולוג שלך, לבצע בעזרתו בדיקות אבחנתיות נוספות, ורק אז, אם יתגלה כי אתה סובל מזיהום כלשהו, לדון עמו (או לחזור לפורום ולשאול אותי) כיצד לטפל בו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות