שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2002 | 13:02 | מאת: מיכל

לתינוקת שלי יש פצע קטן שיכול להיות שדימם על הפנים. אם חבר נישק אותה על הפצע - האם יש סיכון כלשהו להעברת מחלות זיהומיות - איידס חס וחלילה, צהבות וכו'? תודה רבה!!!

שלום מיכל, כל מגע של דם נגוע בנגיף האיידס (HIV) עם דם אחר עשוי להעביר את הנגיף, אך בסיטואציה שאת הזכרת, דהיינו נשיקה של אדם (שכנראה לא נגוע בנגיף) על פצע (שאולי דימם) של התינוקת שלך, הסיכוי הוא כל כך נמוך שאני לא הייתי מודאג מכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות