עזרה? מישהו? - אולי דוקטור...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2002 | 15:39 | מאת: סובל מאוד

יש לי בעייה - יש לי המון בעיות בעור - ועקב כך שאני בצבא - אני מוותר על הטיפול אצלהם כיוון שכל הטיפולים שהיו עד היום, לא הפיקו תועלת - וכל פגישה עם רופא צבאי מלווה תקופת המתנה של מעל מחודש... הבקשה שלי היא כזו - אולי אני אוכל לשלוח לכם תמונות של העור שלי - לאוט לוק - וככה תוכלו לייעץ לי מה לעשות... מקווה שתענו מהר - אני מגרד בטירוף - ולא יכול לישון בלילה בגלל זה - בעיקר עכשיו בימים חמים אלו. מחכה נואשות לתשובה. סובל מאוד.

31/07/2002 | 17:55 | מאת: סילבי

ניסית לורסטין? כדור קטן נגד אלרגיה. מרגיע גירוד. תשאל את הרופא בצבא. צריך לבדוק ממה הגירוד והיכן. האם מדובר בפטריה . איזה סוג . אם זה פטריה ברגליים יש אבקה טובה ועתיקה שנקראית undecel רק זה הציל את הרגליים של אחי בנעליים הצבאיות . כל יום לפזר על הרגליים. יש גם שיטות סבתא. להשרות את הרגליים במים פושרים עם מלח גס, כל יום . סילבי.

31/07/2002 | 18:51 | מאת: סובל מאוד

כנראה בגלל שהתקלחתי בטירונות בלי כפכפים - כל הרגליים שלי התמלאו בפטריות - גם בציפורניים - אני לא חושב שהשרייה במים עם מלח תעזור לרגליים שלי - וגם לא לגב - וגם לא לידיים - וגם לא למרפקים.

שלום סובל מאד, הרעיון נהדר- אך כדאי שתשלח את התמונות לרופא עור שמבין מה הוא רואה, ולא לפורום הנוכחי העוסק במחלות זיהומיות. הרבה בריאות אפי

01/08/2002 | 21:46 | מאת: סובל מאוד

אפי היקר, אתה מכיר אולי איזה דוקטור שיוכל לעזור לי בבעייה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות