הפטיטיס C - שאלה ארוכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2002 | 09:08 | מאת: סילבי

לא קיבלתי תשובה . היתה אצל כמה מומחים לא מנדבים מידע לגבי שיטות הטיפול המחולקות בין קבוצות ניסוי שונות. אנא נקוב בסוג הטיפולים הידועים לך כמתקדמים ולא ניתנים דרך קופ"ח. לעומת סוג הזריקות/כדורים שניתנות בקופ"ח. ומה תופעות הלוואי שלהם. אם אין לך תשובה, אודה לך אם תפנה אותי לפורום המתאים למתמחה בענייני כבד. עדיף מומחה המשלב את הטיפול הקונבנציונלי עם הטיפול האלטרנטיבי. תודה, סילבי.

שלום סילבי, נסי את האתר http://www.hepatitisonline.org/pages/hepc/abouthetz.html שהוא של אגודה ישראלית למחלות כבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות