בהמשך לשאלתי מאתמול על בלוטות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2002 | 10:53 | מאת: מאיה

קראתי בפורום של המטולוג שהוא אמר שזהי יכול לנבוע מפציעה או זיהום ברגליים, אפילו פטרת בין האצבעות. גיליתי בכף רגל שמאל, איפה שהבלוטה במפשעה עדיין יותר נפוחה מהצד השני, פטריה כזו שרק גדלה כל הזמן (אלה ששורפים עם חנקן נוזלי), אני יודעת שזה ויראלי כי היה לי כשהייתי ילדה, הגיוני שזה זה?

שלום מאיה, כפי שכתבתי בתשובתי הראשונה- פצע ברגל יכול לגרום להתנפחות בלוטת הלימפה במפשעה של אותו צד (זה בעצם תפקידה). האם זה הגורם אצלך? אולי...... הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות