שפעת העופות - ובישול
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
בכל המידע הרשמי שקראתי, מומלץ לבשל היטב [את הביצים ואת בשר העוף]. משום מה לא מצאתי התייחסות לטיגון או אפיה: - האם קיים סיכון באכילת ביצה מטוגנת [גם כזו שהחלמון בה טוגן היטב והיא לא "חביתת עין"]? האם קיים סיכון באכילת מאפים [עוגות/פשטידות] בהן נעשה שימוש בביצים? האם קיים סיכון באכילת בשר עוף שטוגן היטב תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום זיו, אני ממליץ לך לעקוב אחר המלצות משרדי החקלאות והבריאות הנושא, למשל באתר http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=46&catId=300&PageId=3764 הרבה בריאות אפי