פצע מוגלתי בשיפולי הבטן אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2002 | 11:38 | מאת: ניר

שלום רב! לפני שבוע קיימתי יחסי מין,יום למחרת הופיעו 2 פצעונים קטנים בשיפולי הבטן. מרחתי צינק על המקום, לא עזר לי ואני מרגיש כאב קל כאש אני לוחץעל הפיצעון האם יכול להיות שזה הרפס. אני מאוד מוטרד מהעינייין, אשמח אם תענה לי בהקדם. בברכה ניר

שלום ניר, לא ברור לי עם מי קיימת יחסי מין (חבר, חברה קבועה, יצאנית וכד') אך זה נשמע מוקדם מדי להרפס, וגם במקום הלא נכון. יותר סביר שאלו הם פצעים שנגרמו ע"י עקיצה, של כינים למשל. הרבה בריאות אפי

05/08/2002 | 17:46 | מאת: ניר

תודה על התשובה המהירה. קיימתי יחסי מין עם בת זוג. למען האמת אני ישן ערום בלילה כף שבאמת יתכן שנעקצתי. בכל מיקרה אני הולך לרופא עור הערב לבדוק מה זה בדיוק. כשאני מפשפש בעבר מידי פעם מופיעים לי על הגוף פצעים מוגלתיים תודה רבה לך ניר

מנהל פורום מחלות זיהומיות