תביעות רפואיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2002 | 14:46 | מאת: יעל לוי

http://www.szmc.org/index/allmashi.html לכל המתעניינות

שלום יעל, תודה על המידע החשוב. על כולנו לזכור כי בעקבות "פרשת משיח" מרבים כיום הרופאים, יותר מבעבר, לבצע בדיקות סרולוגיות ל- CMV בהריון, אבל לא תמיד הם יודעים מה לעשות עם התשובות... הרבה בריאות אפי

06/08/2002 | 01:01 | מאת: טובי

ליעל לוי אני לא מבינה מה תורם פירסום הכתבה על משיח , מה מטרתך בעיניין? חשוב לזכור שבזכותו של משיח מאות נשים מאושרות וחייבות את כל התודות למשיח,אני לא מאחלת לך להיות במצב של נואשות לגבי הבאת ילד לעולם רק מי שבבעיה הזאת יכול להבין את התיסכול הסבל והכאב הבילתי יתואר, ההתרוצצות בין הרופאים ללא הצלחה ואז להגיע ל פרופ' שמושיע אותך מן היסורים הללו ובזכותו את שומעת את המילה..."אמא... זה מתעלה על סיפור התביעה לא תוכלי בעזרת הסיפור להכפיש את גדולתו למרות מעידתו. כי מידת הצלחתו במקצועו עולה על מידת המעידות ויעידו על כך מאות נשים.....

מנהל פורום מחלות זיהומיות