פטרייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2002 | 09:31 | מאת: אבי

היתה לי פטרייה בציפורן הקטנה ברגל . הציפורן נשברה וכרגע נשארה לי חתיכה קטנה מהיסוד של ההציפורן . שאלתי היא האם הציפורן תגדל שוב ( היות וכבר עברו שבועיים ולא קרה שום דבר ) והאם הפטרייה תגדל עם הציפורן ?

שלום אבי, הציפורן תגדל שוב, וקרוב לוודאי שהפטריה עמה. היות וטיפול תרופתיבבעיה הוא אפשרי אך ממושך מאד (כחצי שנה לפחות), אולי כדאי לך ל"נצל" את ההזדמנות שהציפורן נשברה ולבקש מרופא רגליים (פודיאטר) מומחה להוציא אותה לגמרי, וזה- בשילוב עם טיפול אנטי-פטרייתי קצר, אולי יפתור לך את הבעיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות