תרומת דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2002 | 21:18 | מאת: נ

האם בודקים כל תרומת דם לאיידס? אם תרמתי דם ולא הגיעה אלי כל הודעה המשמעות היא שאין לי איידס?

שלום נ', כל תרומת דם בארץ נבדקת לנוכחות נגיף האיידס (HIV). הבדיקה אמנם אינה 100% אמינה אך אמינותה מתקרבת למספר זה. לכן, אם מסרת כתובת נכונה, ולא קיבלת הודעה על נוכחות הנגיף בדמך, הסבירות שיש לך איידס שואפת לאפס. הרבה בריאות אפי

17/02/2002 | 21:11 | מאת: נ

תודה רבה, הסרת הרבה דאגות מליבי.... רק לשם הבהרה- האם במידה והתוצאה חיובית שולחים תמיד הודעה לתורם שהוא נשא? דרך אגב, מה דעתך על הרופא האמריקאי שרוצה להזריק לעצמו HIV?

מנהל פורום מחלות זיהומיות