שפעת העופות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2006 | 17:31 | מאת: ליטל

שלום רב, אני הרה, בחודש ה-5. אני עדיין חוששת לאכול עוף. ידוע לי כי הנגיף מת בבישול מעל 70 מעלות, אולם האם נגיף מת איננו מסוכן ? (בחיסון למשל נותנים גם נגיף מת) תודה, ליטל

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליטל, אני ממליץ לך לעקוב אחר המלצות משרדי הבריאות והחקלאות בנושא: אם הם המליצו לציבור לבשל עוף כך שכל חלקיו יגיעו לטמפרטורה של 70 מעלות, אזי סביר שאת יכולה לעשות זאת ולאכול את העוף מבלי לדאוג יתר על המידה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות