שפעת העופות
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום רב, אני הרה, בחודש ה-5. אני עדיין חוששת לאכול עוף. ידוע לי כי הנגיף מת בבישול מעל 70 מעלות, אולם האם נגיף מת איננו מסוכן ? (בחיסון למשל נותנים גם נגיף מת) תודה, ליטל
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ליטל, אני ממליץ לך לעקוב אחר המלצות משרדי הבריאות והחקלאות בנושא: אם הם המליצו לציבור לבשל עוף כך שכל חלקיו יגיעו לטמפרטורה של 70 מעלות, אזי סביר שאת יכולה לעשות זאת ולאכול את העוף מבלי לדאוג יתר על המידה. הרבה בריאות אפי