דימום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2002 | 22:59 | מאת: אורית

כבר יומיים ששלוש שעות אחרי שאני אוכלת, אני נתקפת בכאב בטן, בבטן התחתונה, אני הולכת לשירותים והיציאה היא מימית. בפעם הראשונה ראיתי שזה מלווה בריר קל עם נקודות אדומות קטנות (דם). בפעם השניה שוב הופיעו חלקיקי דם קטנים. אני מאמינה שזה לא טחורים , כי אין לי כאבים בפי הטבעת. ממה זה יכול לנבוע?

שלום אורית, יציאות מימיות / דמיות וכאבי בטן יכולים להיות ביטוי לזיהום במעיים ("קלקול קיבה") הנגרם ע"י חיידק או טפיל (ואפילו נגיף במקרים נדירים), מחלות מעיים דלקתיות לא זיהומיות, וגם סיבות נדירות יותר. אם התלונות הנ"ל לא משתפרות כדאי יהיה לך לגשת להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות