P. aeruginosa

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/08/2002 | 16:53 | מאת: מרים

שלום! אני סובלת מחיידק בשם הנ"ל , ובזמן האחרון מהתייבשות חלקית עקב כמויות גדולות של הטלת מים, וכן ירידה בסודיום (126). רציתי לדעת אם יש קשר בין החיידק וההתייבשות. שכן הירידה בסודיום גורמת לי לכאבי שרירים והתכווצויות (אני גם חוץ מזה סובלת ממחלת שרירים) בתודה מראש על העזרה מרים

שלום מרים, ייתכן שיש קשר בין השניים (היות ומיעוט הטלת שתן יכול להקל על חיידקים שכבר חודרים לכיס השתן להישאר שם ולגרום לדלקת). יחד עם זאת, לא ברור לי מדוע את סובלת זמן ממושך מהזיהום בחיידק הנ"ל אותו ניתן לרפא, בדרך כלל, בעזרת קורס אנטיביוטי קצר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות