cmv igmחיובי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2002 | 03:43 | מאת: רוני

שלום, אשמח מאד לקבל מעט תמיכה. אני בשבוע ה 10 להריוני והתגלה אצלי cmv igm חיובי חלש. האם למישהי ידוע אם לתוצאה חיובי חלש יש השלכות מרגיעות יותר ? או שמא הכל תלוי אם ההדבקות התרחשה בשליש הראשון ואם ישנה וודאות לגבי סיכויים טובים לכך שהעובר לא נפגע אם ההדבקות חלה לפני הקליטה???? אודה מאד לכל פיסת מידע שאקבל תודה , רוני

08/08/2002 | 09:07 | מאת: anat

מה זה חיובי חלש?

שלום רוני, "חיובי חלש" זהו מונח מעורפל למדי, ואני ממליץ לך לדרוש הבהרות מהרופא ששלח בדיקה זו (ו/או לבקשו לבדוק גם IgG, לרבות AVIDITY) כדי לקבל מידע נוסף על תאריך ההדבקה המשוער. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות