PCR+ כולל רקע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2002 | 17:26 | מאת: רותי

הלו לכם...ושוב איתכם בדיקת דם לגילוי צהבת מסוג C העלתה תשובה חיובית. ולאחר מכן בדיקת PCR הקשורה לצהבת זו ,נתנה תשובה חיובית. אני לא ממש יודעת מה זה אומר... תודה רותי

שלום רותי, משמעות הבדיקה היא שהנבדק/ת הוא/היא נשא/ית של נגיף ההפטיטיס C. מדובר בזיהום כרוני של הכבד, העלול להסתבך בשחמת הכבד ואף בסרטן הכבד, ולכן מומלץ לגשת למרפאה הפטולוגית (מרפאת כבד) כדי לשקול טיפול תרופתי שיצמצם את הסיכון להתפתחות סיבוכים אלו. הרבה בריאות אפי

10/08/2002 | 20:43 | מאת: רותי

מנהל פורום מחלות זיהומיות