איידס(נטרא מודאג)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2002 | 23:27 | מאת: שלום

קיימתי יחסי מין מזדמנים במכון פעם ראשונה בחיים.יחסי המין היו עם קונדום ולא ירדתי לאישה אלא רק איזה 7 דקות של יחסי מין. זה היה לפני חודשיים.לאחרונה אני מרגיש ברע.האם אתה חושב שעלי לעשות דחוף בדיקת איידס??

שלום שלום, בכל יחסי מין מזדמנים- ובעיקר עם אשה מ"מכון"- יש סיכון להדבקה ב- HIV, אך העובדה שהשתמשת בקונדום (ובהנחה שהוא לא נפל או נקרע במהלך האירוע)- הסיכוי לכך הוא נמוך, ולכן הייתי מייחס את "הרגשתך הרעה" לסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות