בדיקת P.C.R

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2002 | 22:43 | מאת: אורית

ד"ר הלפרין, שלום, בעקבות אירוע שאירע לפני כחודש, הייתי רוצה לערוך בדיקת P.C.R. שאלתי היא האם הבדיקה הזו אמינה דיה, או שיש צורך לחזור לאחר חודשיים ולערוך בדיקת נוגדנים? כמו כן, רציתי לדעת מהי עלות הבדיקה, אם אין בידי הפנייה ותוך כמה זמן מיום הבדיקה אקבל תשובה? תודה מראש, אורית (שם בדוי)

שלום אורית, בדיקת PCR למה? (לאיזה מיקרואורגניזם?). הרבה בריאות אפי

12/08/2002 | 17:24 | מאת: אורית

בדיקת P.C.R לגילוי איידס. מה עלות הבדיקה, בהנחה שאין לי הפנייה? תוך כמה זמן מיום הבדיקה יש תשובה? האם הבדיקה אמינה דיה, או שיש לחזור לאחר חודשיים ולבצע בדיקת נוגדנים? תודה מראש, אורית.

מנהל פורום מחלות זיהומיות