הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2002 | 10:28 | מאת: דני

שלום ד"ר אפי, האם בדיקת נוגדנים שלילית להרפס מסוג 1 ו- 2 וכן HSV-IGM שלילי, 8 חודשים לאחר מגע חשוד, מאשרים כי לא נדבקתי בהרפס או שבדיקת הנוגדנים בדם לא נחשבת אמינה מספיק כדי לקבוע זאת? יש לציין שלא היו סימנים לפצעים מסוג הרפס, אך ישנו אודם בקצה איבר המין(מאז המגע), שלא קושר לאף מחלת מין ידוע, והיה לי פצע כואב מאוד בתוך הפה שעבר רק לאחר כ - שלושה שבועות.

שלום דני, לאור בדיקות המעבדה שצרפת- הסבירות שנדבקת בהרפס (מסוג כלשהו) בדרכי המין (או בפה) הוא נמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות