זני וירוס הפטיטיס C וצורת טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2002 | 16:06 | מאת: רותי

ושוב שלום לדר' אפי וציבור הגולשים ושאלתי הפעם...האם יש שוני בצורת הטיפול בזני הפטיטיס C השונים? האם יש צורך בבדיקת דם PCR מדוייקת אשר תיתן את הזן המסויים של הוירוס הנ"ל לפני תחילת הטיפול, או תוך כדי? תודה רותי

שלום רותי, לא ידוע לי על טיפולים מ ק ו ב ל י ם השונים מזן לזן של נגיף ה- HCV, אך ייתכן שבמרפאות כבד נערכים ניסויים בתרופות שונות לזנים כאלו, וכדאי אפוא שתפני למומחה למחלות כבד. הרבה בריאות אפי

12/08/2002 | 23:19 | מאת: רותי

מנהל פורום מחלות זיהומיות