CMV בהריון - דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2002 | 10:18 | מאת: קרן

שלום רב, ב- 11/2 כתבתי אליך בנוגע לבדיקת CMV שערכו לי בהריון. אני בשבוע 18 בדיקות CMV מלפני 3 שבועות הראו את התוצאות הנ"ל: IGG 16.4 POSITIVE IGM 114 BORDER אתמול קבלתי את התוצאות ה- AVIDITY : IGM POSITIVE IGG 17.05 U/POSITIVE 0.7 AVIDITY 95% האם תוכל להאיר את עיני בנוגע לתוצאות החדשות ביחס לתוצאות הקודמות? האם תוכל לומר לי האם יש סכנה לעובר לפי התוצאות הנ"ל? אנא, אני זקוקה לתשובה בדחיפות. תודה

שלום קרן, היות ולכל מעבדה יש את ערכי היחס שלה- אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך ששלח את הבדיקות הללו כדי שהוא יברר במעבדה בה הן בוצעו את משמעותן המדויקת (לי, למשל, לא ברור צדוע אין מספר כמותי ל- IGM ומה זה- "U/POSITIVE"). הרבה בריאות אפי

שוב שלום קרן, שכחתי לציין בפנייך כי עד שתפגשי עם הרופא שלך כדי לדון בתוצאות הבדיקות הנ"ל- העובדה שתוצאת ה- AVIDITY היא 95% היא מרגיעה ורומזת שלא מדובר בזיהום ראשוני של CMV אלא, קרוב לוודאי, בריאקטיבציה שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות