herpes

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2002 | 22:25 | מאת: נעמי

עשיתי בדיקות שונות לאחר הפלה(בשבוע 12) ותוצאות אחת מהן אינן מובנות לי, אודה לך אם תוכל להסביר לי את המשמעות ובעיקר השלכה על הריון. HERPES HSV 1+2 IgM- NEGETIVE HERPES HSV1 IgG- POSOTIVE HERPES HSV2 IgG- NEGETIVE תודה מראש

שלום נעמי, הבדיקה מעידה כי נדבקת בעבר (כנראה בילדותך) בנגיף ההרפס סימפלקס מסוג 1 (הגורם במבוגרים, בדרך כלל, לאירועים חוזרים של שלפוחיות חום בשפתיים). הרבה בריאות אפי

13/08/2002 | 19:31 | מאת: נעמי

האם יש לדבר משמעות לגבי הריון, האם זה יכול לגרום להפלות, לבעיות אצל העובר? האם יש צורך בלקבל טיפול אנטי ויראלי? ושוב תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות