הידבקות בהרפס ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2002 | 10:40 | מאת: שולץ

דר' שלום אני מקיים יחסי מין (לא מוגנים) עם אישה במהלך 5 חודשים. לאחרונה נודע לי כי היא נשאית של הרפס גניטלי. לא פיתחתי כל סימפתום. האם יכול להיות שלא נדבקתי ? האם יכול להיות שנדבקתי והמחלה תתפתח בעתיד ? האם יכול להיות שאני מחוסן והנגיף לא יתפרץ אצלי ? כיצד עלי לנהוג בעתיד כדי למנוע הידבקות מאותה האשה ? האם אני עשוי להדביק נשים אחרות ? אודה מאוד לתשובתך.

שלום שולץ, 1. בהחלט יכול להיות שלא נדבקת. 2. בהחלט גם יכול להיות שכן נדבקת והמחלה תתבטא קלינית בעתיד בשלפוחיות / פצעים כואבים על אבר המין וחום. 3.המונח "אני מחוסן" אינו רלוונטי במקרה של תחלואה בנגיפי ההרפס. 4.כדי להמנע מהדבקה עתידית (בהנחה שעדיין לא נדבקת) יש להשתמש תמיד בקונדום בזמן קיום יחסי מין, ובנוסף- להמנע מיחסי מין בזמן הופעת מחלה סימפטומטית אצל בנות זוגך. 5. אם אתה לא נדבקת גם אינך יכול להדביק נשים אחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות