חיסון נגד צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2002 | 10:47 | מאת: מיכל

שלום, לפני כשנה וחצי עשיתי חיסונים לפני נסיעה לדרום אמריקה. אחד מהם היה נגד צהבת B. עשיתי שני חיסונים ונאמר לי כי עליי לחזור ולבצע חיסון שלישי לאחר חצי שנה. לא ביצעתי את החיסון השלישי. האם יש טעם לבצע זאת כעת או שכבר מאוחר מידיי? מה המשמעות אם לא מבצעים את החיסון השלישי? תודה

שלום מיכל, ה"חיסון השלישי" (שהוא בעצם מנה שלישית של החיסון) כנגד הפטיטיס בי (HBV) מיועד לחזק את השניים הראשונים, ובהחלט כדאי לעשות אותו עכשיו, גם אם באיחור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות