פצעים ברגליים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2002 | 17:42 | מאת: שולה

קרוב ל- 4 שנים ישנם פצעים ברגליים שמתחילים בשיפשוף, וממשיכים בשלפוחית, אי אפשר ללבוש נעליים, ולפעמים עוצמת הכאבים מתקרבת לעוצמת כאבי שיניים. נוסף לזה הציפורניים נופלות, אך עד שהן נופלות התהליך מלווה בכאבים, שטף דם בציפורן ומוגלה. הייתי אצל מספר רופאי עור, הם שוללים שזו בעיית עור, הופניתי לאורטופד, שוללים שזו בעייה אורטופדית. לאן אני צריכה לפנות? מה עליי לעשות? נוסף לזה, יש לי כאבים ביד ימין, במפרקים, באצבעות, ובכתף, לאחר מספר דקות הקלדה אני חייבת להפסיק עקב כאבים. הייתי אצל טובי האורטופדים שטוענים שזו לא בעייה אורטופדית מכיוון שאני גמישה ובעלת שרירים חזקים. שתי הבעיות האלו מונעות ממני לעבוד ולתפקד.

13/08/2002 | 17:44 | מאת: שולה

ברצוני להוסיף כי יש לי בלוטות נפוחות במפשעות, ועייפות תמידית.

שלום שולה, נראה לי שאת צריכה לעבור ברור יסודי לאיתור סיבת תלונותייך אצל רופא המשפחה, רופא פנימאי ו/או רופא ריאומטולוג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות