תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2002 | 11:04 | מאת: מיכל

שלום, אבקש לדעת מה משמעות תוצאות הבדיקות הבאות: 1. גדול מ - cmv IgG 250 AU/ml positive cmv IgM Negative 2. Rubella IgG (eLISA) 100 IU/ml 3. Toxoplasmosis IgG Negative Toxoplasmosis IgM Negative תודה

שלום מיכל, סדרת הבדיקות שצרפת נראת לי כחלק מבדיקות שגרתיות המבוצעות במהלך הריון כדי לשלול נוכחות של גורם זיהומי העלול לפגוע בהתפתחות העובר. המספרים שציינת מעידים על כך שהנבדק(ת) נחשף בעבר לנגיף ה- CMV, חלה או חוסן כנגד אדמת, ולא נחשף לטוקסופלסמה, ובכל מקרה אין בהם עדות לקיום מחלה זיהומית חריפה (כך שאם באמת מדובר באשה בהריון היא יכולה להירגע). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות