מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2002 | 15:37 | מאת: rubi

אני בן 31 חולה ב"מחלת הנשיקה "מזה חודש ימים. אני סובל מכאבי פרקים וכן מחולשה של הגוף{במיוחד באזור האגן והרגליים} בעבודתי הנני עצמאי שעובד עבודה פיזית, כמובן שסגרתי את העסק{לצערי} שאלתי היא כמה זמן עד שמבריאים מהמחלה הזאת{עבד לי 80% מכוחי} ומתי אוכל לחזור לעבודתי שהיא עבודה פיזית ברובה????

שלום רובי, לצערי אינני בעל תכונות נבואה כך שלא אוכל לתת לך תשובה ברורה על שאלתך: יש אנשים המחלימים לחלוטין תוך ימים ספורים מהמחלה, בעוד שאחרים מפתחים סיבוך הידוע בשם "תסמונת התשישות הכרונית" החולפת רק לאחר חודשים ארוכים או יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות