Bilirubin

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2002 | 16:08 | מאת: יעקוב

ד"ר אפי שלום, בבדיקות דם כלליות שביצעתי יש לי ערך אחד חורג מהגבולות בתיפקודי כבד והוא: Bilirub.total 1.70 MG/DL, כמו כן Bilirub.direct 0.50 שזהו קצה הגבול העליון של הערכים, כל שאר הערכים תקינים ונמצאים קרוב לגבול הערכים התחתון. האם החריגה הנ"ל מרמזת על מחלה כלשהי?

שלום יעקב, המצב שאתה מתאר איננו נדיר (עפ"ר הוא קרוי - GILBERT'S SYNDROME) ולא בהכרח הוא מצביע על מחלה כלשהי, ובוודאי שלא זיהומית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות