cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2002 | 21:51 | מאת: במבי

אולי מישהו יכול לעזור לי עם תוצאות הבדיקה שלי, הערפול סביב הוירוס הנ"ל הוא כה גדול שאינני בטוחה כלל שאני מבינה מה זה ולמה זה! אגב התוצאות תקפות ללפני הריון. cmv igg 3.15 avidity 79%>0.7u/positive cmv igm border תודה מראש על התשובות

שלום במבי, התוצאות לא כל כך ברורות בפניה שלך (בעיה מוכרת של המחשב), אך הרושם שלי מהן הוא שאת, כמו מרבית אוכלוסית המדינה, חלית בעבר ב- CMV ושאין לך עדות לזיהום חריף בנגיף זה בהווה. הרבה בריאות אפי

15/08/2002 | 09:19 | מאת: במבי

תודה !

מנהל פורום מחלות זיהומיות