זיהום ויראלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2002 | 23:37 | מאת: הלנה

שלום, אני חולה מזה מס' ימים בהתקררות:צינון, הרגשה של חום פנימי, כאבי שרירים. ביתי בת שנה היתה חולה אף היא לפני מס' ימים:חום, הקאות אך ללא צינון. האם יכול להיות שנידבקתי ממנה? אם כך האם היא מחוסנת כלפי הוירוס שאני חולה בו? איך יכול להיות שוירוס מתנהג בצורות שונות אצל אנשים שונים? אשמח אם תוכל לפרט.

שלום הלנה, מחלות זהות, לרבות זיהומים הנגרמים ע"י נגיפים זהים, יכולות להתבטא בצורות שונות אצל אנשים שונים (ובמיוחד בין ילדים למבוגרים), כך שבהחלט ייתכן שאת נדבקת מבתך (אך כמובן ייתכן גם שאת לקית בזיהום אחר, ושהיא עלולה להידבק בו ממך בעתיד הקרוב). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות