בילירובין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/08/2002 | 20:42 | מאת: שירי

בני החייל סובל מעצירויות קשות ונוטל משלשלים כשנה.כול בדיקות מערכות העיכול נמצאו תקינות לחלוטין!בבדיקות הדם שנערכו לו,היתה חריגה בפרמטרים הבאים: בילירובין טוטאל-3 בילירובין דיירקט-0.5 ck-270 הרופא הצבאי אמר לו שהכול בסדר. לי זה ממש לא נראה בסדר! אבקש את עזרתך בייעוץ,אני ממש מודאגת!!!!! והאם יש קשר לעצירויות או שהפרמטרים הנ"ל גבוהים ללא שום קשר. תודה רבה.

שלום שירי, אני מציע לך להפנות את שאלתך לרופא משפחה או לגאסטרואנטרולוג, היות ואינני רואה קשר ברור או סביר בין הבדיקות שצרפת למחלה זיהומית כלשהי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות