עגבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/08/2002 | 22:20 | מאת: זד

האם יש סימנים להדבקות בעגבת (חיצוניים ?, כאבים? וכיוב.) האם שימוש בקנדום יעיל נגד עגבת? האם עגבת ניתנת לריפוי גם אם עולים עליה מספר חודשים לאחר ההדבקות?

שלום זד, בשלב הראשון מחלת העגבת היא מתבטאת בכיב על אבר המין, בשלב השני- בחום ובפריחה בגוף, ובשלב המאוחר (לאחר שנים)- בפגיעה קשה בכלי דם ובמוח. בכל אחד מהשלבים הראשון והשני ניתן לטפל בקלות באנטיביוטיקה כדי למנוע את השלב השלישי והמסוכן. ולסיום- שימוש בקונדום בהחלט יכול למנוע הדבקות (והדבקה) בעגבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות