CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2002 | 09:51 | מאת: צפירה

ידוע לי כי אינני מחוסנת ל-CMV. אני עוסקת בהוראה בגיל הרך ואני מעוניינת להכנס להריון. הרופאה המליצה לי לעזוב את העבודה כדי לא לבוא במגע עם ילדים קטנים. האם אכן זה נדרש ? אין פתרון אחר ?

18/08/2002 | 09:55 | מאת: תמי

פשוט מגוחך ומה יעשו אלה שיש להם ילדים בגיל הרך? יברחו מהבית כדאי לא לבוא במגע עם ילדים? צריך להיות במעקב ולהשתדל לא לבוא במגע עם ילדים חולים כמו כן לדאוג להגיינה שטיפת ידיים לאחר מגע עם ילדים חולים ולדעתך אני עובדת במקום מרוחק מקשר לילדים ונדבקתי בוירוס

שלום צפירה, נכון הדבר כי אם תמנעי ממגע קרוב לילדים את תפחיתי את סיכוייך ללקות בזיהום חריף ב- CMV, אך לדעתי (האישית) הפתרון לעזוב את עבודתך כדי למנוע את הדבקותך בנגיף זה במהלך ההריון הוא אינו סביר (...וגם אני, דרך אגב, לא עוזב את עבודתי כזיהומולוג בבית חולים למרות הסיכון- הלא מבוטל- ללקות במחלה מדבקת כלשהי עקב כך). יחד עם זאת, ההחלטה היא שלך.... הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות