הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2002 | 13:38 | מאת: מירבלוגסי

שאלתי היא כזאת מה ידוע לך לגבי שיטות טיפול חדשות בהרפס זוסטר או תרופות חדשות למי שפיתח עמידות לאציקלוביר ונמצא על גרם של וולטרקס ליום ולמרות זאת יש התפתחויות בגב התחתון שנלקחה ממנו ביופסיה כי אפילו לרופאי העור לא היה ברור אם זה ההרפס או דלקת.

שלום מירבלוגסי, אני לא מכיר טיפולים יעילים יותר להרפס זוסטר מאשר אציקלוויר או נגזרותיו, אם כי לזנים של נגיף זה העמידים לאציקלוויר, בחולים מסוימים עם חסר אימונולוגי, קיימים טיפולים תרופתיים חילופיים, כגון ב- FOSCARNET (אך אני לא בטוח שתרופה זו, על כל חסרונותיה, תתאים לך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות