חיסונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2002 | 15:57 | מאת: צריכה להתחסן

אני נוסעת לדרום אפריקה (המדינה) - כולל ספארי על איזה חיסונים אתה ממליץ ? הבנתי כי יש לקחת תרופות נגד מלריה. שמעתי כי ללריאם יש הרבה תופעות לואי. האם אכן עדיף דוקסילין ? האם אכן חשוב להמשיך לקחת 28 יום אחרי ההמצאות במקום הנגוע ? הבנתי כי אחת התוצאות הנפוצות היא פטריה בנרתיק. מה רצוי לעשות כדי להמנע / לטפל ? תודה !!!

שלום צריכה להתחסן, אני מציע לך לגשת ללשכת הבריאות, או למרפאת המטייל, הסמוכה למקום מגורייך כדי לקבל שם הסבר מקיף על כל הסכנות הבריאותיות הכרוכות בנסיעה לספארי בדרום אפריקה, כמו גם המלצות מעודכנות על הדרכים להימנע מהן, ובמידת הצורך- גם את החיסונים עצמם ואת המרשמים לתרופות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות